Kalas till helg!

7 augusti, 2012
7 augusti, 2012

 

Tungt lag som föll tungt

Är mitt uppe i ännu en flytt (jag och Lotta älskar att flytta) , det är mycket som ska göras så har inte hunnit blogga. Det var ju brännboll i helgen och Rep Power som arrangerades av MM Sports. Alla som är i sporten/branchen har väl knappast missat det.Det är en tradition som kommer att pågå många, många år. Var ni inte där i år så kryp dit nästa år!

Min helg började med att Adde Svensson, Team Body Science och jag drog oss upp till Götet för att sluta upp med resten av laget ”Shake n´Bake” (vi är gottegrisar), vi ägnade större delen av kvällen till att träna brännboll och tjöta vad vi gjort sedan sist vi sågs.

Starkt gäng som föll tungt i andra rundan av årets brännboll

Kan ju lungt påstå att det var en himla tur att vi tränade under fredagkvällen för vi var ICKE grymma. Resten av kvällen bestod av att försöka sova trots Addes snarkningar.

Under lördagen så arrangerades det ju även Rep Power-Bi-curl,dips,chins, bänkpress o knäböj. Samma grenar som i Fitness Five fast med tyngre vikter, mycket roligt att se dessa starka athleter kämpa! Läs mer om denna tävling som nu gått i 2 deltävlingar här

 

Vi åkte ju ur snöpligt redan i andra rundan av brännbollen så efter ett tag tog jag och Adde oss till Sportlife, Linné för ett rygg/Bic pass som hette duga.

 

 

Det kördes chins,stångrodd,hantelrodd smalt latsdrag,skivstångscurl och hammercurl bla och dagens goda humör gjorde passet intensivt och mycket bra.Lördagen till ära så hade jag min första ätardag. Adde föreslog börgerkung och det blev det, rejält.

Nöjd?

Efter detta lilla kalaset tackade vi Götet och MM Sports för denna trevliga helg, vi ses snart igen!

Mvh.Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+