Lördagsträning med god eftersmak!

12 maj, 2012
12 maj, 2012

Det var inte alls mycket folk i tennishallen idag denna Lördag den 12:e, nödens år 2012, varför fattade jag och Anton när en vaktmästare slängde ut oss och sa att det stängde för 20 min sen. Då fick vi snabbt ta oss till Sportlife, Nässjö för resten av dagens Rygg/Bicepspass.

Annars är imorgon det sista passet på denna Axel/Bröst och Triceps-prio. Har fått lite mer frågor hur jag gör när jag prioriterar vissa muskler, jag utgår från detta:

1, Prioriterade muskel/muskler -3 ggr/veckan i 4 veckor. (snudd på övertränad)

2, 2 vilodagar läggs in så mucklerna får vila.

3, När jag tränar de andra musklerna ska det inte alltid vara med marklyft och sådana övningar som frestar på nervsystemet då detta tar så mkt längre tid på sig att återhämta sig.

4, Varje pass på prioriterad muskler/muskler ska skilja sig i teknik, tex: 1 pass kan vara med upptrappning med självregering för att lyfta så tungt som möjligt och nästa kan bestå av superset i alla övningar för att få rejält med tryck och stressa musklerna.

5, Jag vill som sagt byta teknik ofta men därimot håller jag mig ofta(läs OFTA) till ett fåtal övningar som jag tycker fungerar för mig då jag tror på att ska man bli bra i något krävs mycket träning. Tränar man mycket bänk tex så blir man stark i det.

Lit bilder från dagens rygg/bicepspass:

5,1 % fett lyfter fett med vikt

Dagens uppvärmning-explosiv rodd från golv

Fick ju byta gym

Väx ditt as

Skönt e de

Det tycker Lövbiffen med

Patte från ett av förra veckans pass

Nu har Olle överträffat sig själv! BS:s nya Gainer garanterar snabb viktuppgång, annars pengarna tillbaks!

Ska glo på HockeyVM nu med vovven …Italien blir väl en munsbit för Tre Kronor efter den Italienska fotbollsmatchen igår mot Ryssland (läs Grisland)

Mvh/ Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+