It´s aliiiiive!

13 februari, 2012
13 februari, 2012

Hello, hello!

På tiden att det skrivs något här igen, gått alldeles för länge sedan sist! Inte mycket har dock hänt sedan sist. Efter jag kom hem till Småland efter tävlingarna insåg jag hur slut jag var, inte i kroppen direkt utan i huvudet. Jag gjorde inte många knop i December och första halvan av Januari, det fanns ingen ork eller motivation till absolut något.

Vilken tur att jag har träningen ändå! och vilken tur att jag har MM Sports! det är ju välkänt vad träning kan göra för hälsan och det är den som nu gör att jag kämpar tillbaks. känslan av det småsnuskigt brutala trycket i musklerna efter ett klockrent pass är priceless och jag har nu sedan nästan 1 månad tillbaks kommit igång igen.

Just nu är det benen som prioriteras, det är gamle goe Dr. Jocke Bartolls benprio från Talnagjakten 2011 jag följer, iaf benpassen (3ggr/veckan). De övriga dagarna som ägnas åt överkroppen freestylas fortfarande och jag kör de övningar jag känner för men det blir mycket bas.

En sak i taget är det som gäller, träningen går fint nu och jag gör många ökningar i det mesta. Kosten är inte i full rullning än. Jag äter det jag vill och när jag vill, aptit och hunger har jag bara inte och ibland är det nästan tråkigt att äta. Det är inte så konstigt efter att jag varit så sliten i skallen men jag överåt precis allt också efter tävlingarna (LNHE-dieten: LOW NOTHING, HIGH EVERYTHING.) . 84,2 kg var jag uppe i som mest (vägde in på Lucia på 68,3). nu ligger vikten på cirkus 76kg.

Då har ni lägeskollen och vet att jag lever! Tills nästa gång så hade bäst och nöt möe järn!

/Chris-Gris

Christoffer Myrsäter

Posts Google+