Det känns ju att en lever så att säg….

12 november, 2011
12 november, 2011

Jag har länge haft haft en ganska behaglig dietresa, tills för ca en månad sedan…och nu är det enormt jobbigt. Jag fryser HELA tiden, är konstant hungrig, tjurig och känner mig nere. Nu vet man vad alla byggare snackar om när de får frågor om dieten..

Jag ha fått bättre resultat formmässigt det senaste utan att på något vis ha tävlingsform, 1 vecka kvar av cardio så bara att borra ned huvudet och köra på. I veckan var jag på massage hos Evelina Hammar, Jag hade ju inte väntat mig någon behaglig resa, men så masseras man av en stark Byggartjej…FY FAAAN! vilken smärta!, snabbt konstanterade vi båda att jag har gjort det här alldeles för lite och efter underbar misshandel så bokade jag upp 2st tillfällen till innan tävling.

Evelina blev precis som jag uttagen i Talngjakten, tror hennes årgång var 2009, mycket trevlig tjej som delade med sig av sin erfarenhet som rookie i tävlingssammanhang och det var givande på många sätt. Här är hennes framträdande från Luciapokalen 2009 . Hon ska även hjälpa mig att sätta ihop ett program till mitt fria. Nu sitter jag i Nässjö och inväntar hemmapremiären för stolta Nässjö IF, innan årets första bränning i våran borg Skogsvallen ska jag pumpa lite skrot på Sportlife, Nässjö, får bli axlar,triceps och tuttar. Senare ikväll blir det ben (håller de efter Evelinas misshandel!?) . Let´s do this.

Under "Hammarns" hammarbehandling!

Christoffer Myrsäter

Posts Google+