Slut på Norge-historier

30 augusti, 2011
30 augusti, 2011

Nuff said!

Ja, det slutade inte som jag trodde men det blev jävligt bra, September blir min sista månad innan flyttlasset bär av hem till vackra Småland. Har aldrig dock påstått att Nässjö, min hemstad har någon ”wow!”-effekt (förutom bandybanan!) men det känns helt, helt rätt nu.

Iom denna flytt får jag chans att undanröja alla störningsmoment och kan fokusera på tävlingarna i vinter och bli det bästa jag kan bli. Jag har för vana ändå att planera flitigt och så även nu, bosättningen i Nässjö blir tillfällig och kommer vara i 3 månader (får man hoppas) Mer om alla mina listiga planer längre fram!

Helgen som var tillbringades faktiskt i Nässjö och måste säga att man hinner med ruskigt mycket faktiskt, tittade på Nässjö HC (min moderklubb i hockey), Nässjö-seger 3-1

#22 "grisen" Grisell har precis deckat GSK:s keeper med ett ruggande slagskott

Lagat massa mat:

Ätit massa god mat:

"mindre nyttig sådan"

Med trevligt sällskap:

Min vän "Knekten" och hans Tin har fått bebis! GRATTIS!!!

Förberett inför bandy-säsongen:

Har ni cigg?-Vi har eld!

Tränat hårt:

Light weight baby!

Skulle ha tränat hårt med min gamle vapendragare ”Adde” Svensson, men han jobbar också hårt, tom så hårt att han försöker slå sönder garage-dörrar med huvudet:

Hardcore!

Dessutom har jag hunnit med att handla bal-klänning med min lilla-syster, det gäller att vara ute i god tid!, badat hunden och som alltid, skrattat häcken av mig med min underbara familj!, det ska jag verkligen göra mer när jag flyttar hem!

Fast inte blev han glad av att bli ren inte! vilket liv det blev!

Tills vidare, hade gitt!

//Christoffer, syns vid silver-hantlarna!

 

 

Christoffer Myrsäter

Posts Google+