WADA och sötsug

24 augusti, 2011
24 augusti, 2011

Läste precis på Michaelas blogg att Team Body Science ska inleda ett samarbete med WADA (World Anti Doping Agency) där samtliga i  teamet ska regelbundet testas för doping. Varenda liten kotte vet väl att det förekommer inom idrottsvärlden och även i vår lilla branch.

Känner inte till att något annat team inom branchen gör detta så det är kul, finns många riktningar inom diskussionen om doping men är det olagligt så är det, räcker så. Sedan kan jag tycka det är oerhört skönt att slippa ”snacket bakom ryggen” på gymen, ibland känns det som att alla som är hängivna och får resultat på gymet också är dopade, har hört detta snack bakom min rygg med, nu slipper jag det.

Dieten fortsätter och vips har man snart avverkat 2 månader, känns som resultaten nu börja komma smått även i spegeln och jag har riktigt griskul med vikterna faktiskt, den nya prion på axlar,triceps och bröst känns kalas. Det svåraste med dieten har hittills varit mitt smått barnsliga sötsug, varje dag, varje timme, kanske omedvetet förstärkt då jag vet att jag inte ”får”. Först nu som jag känner att jag inte mår dåligt över att jag inte får äta den där chokladbiten, jag har fått kontroll över min gottegris till kropp!

Varje gång jag jobbar över minst 3 timmar får man en liten slant av jobbet att handla i jobbets cafeteria, eftersom  jag går på diet så kan jag ju inte (och nu inte heller vill!) äta extra hur som helst, vad gör jag då? jo jag skapar en ”skattgrotta” av choklad som nu växer i mitt skåp:

Min skatt-nu uppe i 25 chokladkakor

Blir man hård av äpplen?

Numera är dagens godis Body Science underbara vassleprotein med PÄRONSPLIT-smak!

Vassle från Body Science ska det va!

man kan nästan säga att det är Myrsäters "myrpulver"?

Ne nu räcker det med dålig humor, godnatt! over and ut //Myrsäter.

Christoffer Myrsäter

Posts Google+