Fuskmåltider och tålamod

7 augusti, 2011
7 augusti, 2011

Min kärlek till livets mindre nyttiga ting gjorde sig rejält påminda under Fredagskvällen när jag kom hem från jobbet, så pass att jag sms:ade Dr. Bartoll och påminde honom om våran dialog om fuskmåltider (ätardagar kommer inte på tal med min aptit!).

Två st fuskmåltider under Lördagen fick jag och som jag mös när jag tänkte på allt snask jag skulle trycka i mig, men vad f*n! när Lördagen kom var jag inte sugen på något..efter en promenad fick jag till slut med mig hem en Ben n´Jerry ”Fairly Nuts, Lösvikt-godis som skulle repsentera en måltid (:O)) och hamburgare (2st) ,med friscobröd.

Först skulle dock ett pass på gymet avverkas  men jag hade totalt glömt bort semester-tiderna och vips hann jag bara med detta:

1, Halva militärpressar sittandes från pinnar.

2, Djupa militärpressar

3, Sned bänkpress

4, Plan bänkpress

Bara och gilla läget men tidspressen verkade göra att känslan, styrkan och flytet uteblev Då blir man sne!. Jag går f*n inte härifrån utan ett redigt grisigt patta-tryck tänkte jag och drog iväg ett set hantelflyes fast de skulle stänga och vips vart det b-kupa igen, najs!

Man får inte bli sne!

Åter till det som väntade på mig i matväg, jag har aldrig slängt glass, men idag bara var det bra fast botten på burken inte syntes, tom godiset slängdes efter ett tag. Jag kände mig tillfredsställd ändå, detta har inte hänt sedan Dinosaurierna härskade på klotet.

Idag Söndag blev det andra halvan av Lördagens pass istället för återhämtning:

1,Smal bänkpress

Minicirkel:

1a, Liggandes hantelextension

1b, Ståendes hantelextension

1c, Hantellyft åt sidan

1d, Hantellyft framåt

Idag fanns styrkan och eftersom det gick så fort att avverka detta pass rök det med french-press och push-downs för triccarnas glädje med. Om inte detta var nog kände jag mig sugen på en promenix och vips är jag ganska nöjd med Söndagen.

Tålamod innehöll överskriften med, anledningen till detta är att jag mottog häromdagen bilder från en gammal vän och träningskompis vid namn Anton Fransson, våra vägar möttes då jag en dag för en sisådär 5 år sedan tappade 60 kg bänkpress i bröstet och han fick springa från andra sidan gymet och rädda mig från att bli Myr-mos. Jag var bara 19 år och han 16 men han introducerade mig i Proteinpulver,fler övningar än bänkpress och även att man måste ha en symmetri i muskulaturen.

Kommer ihåg att vi poserade på gymet och sa: ”vi behöver mer axlar!” , tidigare brydde jag mig inte så mycket. Nu har jag tränat i ytterligare 5 år, snabbt går det inte men lite har hänt, bara att ha tålamod:

   jag-19 år

Jag under Dr. Bartolls ledning

Christoffer Myrsäter

Posts Google+