Vilken helg!

1 augusti, 2011
1 augusti, 2011

Fullpackad med aktiviteter,härliga människor och träningsprat. Helgen började med resa ned till Götet där jag hade snuskigt svårt att hitta till lokalen där vi skulle sova, tillslut fick Niklas Wimnell,gammal Talangjaktsdeltagare och numera medlem i Team Elite Body Science hämta mig på en mack!

Senare på kvällen blev det mongolisk buffé, jag som bara älskar mat tog för mig rejält då det var fritt fram. Här fick jag även träffa andra medlemmar ur teamet. Lördagen börjades med morgonpromenad och sedan transport till MM Sports årliga brännboll, i strålande solsken tog vi oss till semifinal. Med solbränna rödare än Rudolfs mule skulle det senare på kvällen bli efterfest på Valand.

Förresten, på tal om röd, en snubbe hade svensexa där han gick runt i Stålmannen-outfit och för en tjuga fick man daska té han där bak med olika verktyg han hade i bältet, Stina var snabbt framme, korkad som Stålmannen är fick Niklas”vilka jääävla stora armar du har!”Wimnell ett frislag, han tackade och nu kan inte Stålmannen sitta någonsin mer.

Denna dag visade sig Göteborg från sin bästa sida och det är svårt att inte förälska sig i staden. Vi var bra trötta efter alla bravade och somnade tidigt.

Söndagen innehöll träning,posering och grillning med teamet, nu när jag har fått tillbaka datorn ska det givetvis strula med att lägga upp bilder så jag får återkomma, har någon med Stålmannen och Niklas som omvärlden ej får missa, Calipermätning har också gjorts och ska redovisas så stay tuned….

Christoffer Myrsäter

Posts Google+