Då är det offisicellt. Brunkrämen läggs på hyllan

31 maj, 2012
31 maj, 2012

Ja, det här har jag gått och grunnat på i någon månads tid. Velat fram och tillbaka om jag verkligen vill köra SM i AF i augusti, vill jag verkligen köra mer AF överhuvudtaget? Ju mer jag tänkte på det ju mer kom tankarna om att jag faktiskt inte ville. Så hu har jag bestämt mig och ventilerat med inblandade. Har fått ett bra stöd och en stor förståelse från MM Sports och det känns hur bra som hellst.

Den största anledningen till beslutet är att jag trivs bättre med enbart CrossFit och är det jag kommer att satsa på nu. RCFNCC, Reebok CrossFit Nordic Championchip som går i Sätrahallen i sthlm 8-9 sep är nu min nästa tävling. Troligtvis blir det i induviduella och inte i team jag ställer upp.

Jag känner att det går bra och jag utvecklas fort innom CrossFit och får jag bättre ordning på mina stela axlar så sitter barsnatch på de högre vikterna innom kort!

image

Tar min examen nu på fredag efter två års studier till ”Energitekniker – inriktining vindkraft”, har därför ett par dagar ledigt innan. Får passa på att aktivera sig då!
Det var på tok för länge sedan man rodde, lusten har lixom inte infunnit sig. Så igår morse blev det ett lugnt roddpass på 2000 m bara för att få igång kroppen för att sedan köra lite back squat. Jepp, alldeles riktigt. Ni som varit med ett tag vet ju att jag inte kör back squat pga min ryggskada (3 höjdreduserade diskar, 2 diskbuktningar och 3 kotor med förslitning) och enbart kört front squat i ett års tid. Men det är fan dax att det ”ska fan gå” i även back squat. Men det är ju mysvikter som gäller, böjer mer i front just nu;)

Förhoppningsvis så får jag samma resultat som i marklyft; jobba från gruuuuuuuundeeen (som Greger säger), inte förivra sig utan öka vikten med ökad styrka och stabilitet. Låter så självklart! Men när man är starkare i resterande delar av kroppen med det finns en svag länk så är det väldigt ofta man brötar på för hårt. Men som sagt, det ska fan gå!

Gårdagens WOD på Göta då? Ja den var riiiktigt sköj!!!

image

FW=Farmers Walk
DL=Dead Lift
Burpees är burpees;)
AMRAP=As Many Rounds As Possible!

Kom i mål med 6 hela varv, en runda FW och tre mark innan klockan ringde. Så nästan 6 1/2 varv;)
RX vikt var 110 kg men jag körde på 121 kg, trodde först att man tagit sig en basäng över knoppen men det gick vansinnigt mkt bättre än vad jag trodde!!! Nacken dog förvisso i FW men tog man snabbare steg så blev det lättere (?!).

Nu blir det snart lite mer rodd sen ett CF pass ikväll:)

Mkt som händer denna helg. MK Open i Falun (stor CrossFittävling), Rep-Power hos MM Sports, F5-kval i Södertälje och bröllop. För min del så får jag välja det sistnämnda. Surt att så mkt krockar samma helg!
Men får se fram emot näwta helg så det är teamträff i sthlm och helgen 8-9 sep i Sätrahallen:)

kommentarer, 100 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.