CrossFit Regionals Europe

28 maj, 2012
28 maj, 2012

Där var vi i helgen, jag Jonas och Julius. Mötte upp grabbsen från ”min” box, CrossFit Göta.

image

Äntrade Ballerup Super Arena på lördag morgon innan ”avspark”.
Helt fantastiskt att vara där, värderar det ler nu i efterhand när man har sugit in så mycket insperation och ny glöd till att stärka upp sina svagaste bitar så att man är så förbered som möjligt inför tävlingsdebuten i CrossFit.

image

Mr & Mrs CrossFit

image

Taktiksnack innan finalerna drar igång

Att se eliten i europa göra upp om tre platser i herrar och fyra platser i damer och även teamplatser till det stora CrossFit Tames som går i LA i juli var minst sagt en uppvisning!
Vi hade ek hel drös med svenskar från olika boxar på plats som kämpade tappert. Bäst lyckades Númi Kristinason med son tredjeplats och garanterat med till stora Games.
I damklassen lyckades ek svenska knipa en fjärdeplats som tog henne till Games, efter tre isländskor med den regerande mästarinnan från ifjol i spetsen, Annie Thorsdottir!

image

Spenderade natten till söndagen på Hilton Hotell, dyrare är inte alltid bättre… Men utsikten var… Ja…

image

Enastående…
Tog en sväng på stan i Köpenhamn för att få i oss en bit mat, i jakten på Hardrock Café stötte Jonas på ett par lustiga typer.

image

Vi följde dock inte med dem!!!

image

Istället så körde jonas sin egna raggningsmetod på danskorna?

image

Inte konstigt att det finns feta människor!

image

Som sagt, inte konstigt alls!

Kvällens WOD blev en grisig en!

image

Med en sluttid på 17:22. Inte alls nöjd, memoredade helt fel så det blev 30 pull-ups på första sen så tog jag det för lugnt! Kände efteråt att jag borde tryckt på mer! Men det är ju en dag imorgon med:)

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.