Gå upp i vikt!!

8 april, 2016
8 april, 2016

th9LOUP3L1Hej

Vet inte hur jag skall formulera mig om viktuppgång, bulk, off season…whatever
Jag har lagt på mig, ca 9 kg nu..mår ok mest jobbigt att man märker att kläderna sitter lite stramare. Inget kul att spegla sig, ser inga muskler bara massa ..fet,vatten eller vad det är för nåt, fluff typ.
Så här är det, man kan ju inte gå på deff året runt, men det är lite små jobbigt.
Jag måste upp mer i vikt för att landa på en tävlingsvikt runt 62 kg, min förra tävlingsvikt var på 56,6 kg så det är ganska stor skillnad och är osäker på att jag kommer att hinna , jag har ca 22 veckor kvar till tävling, så det är inte så realistiskt. Men jag tänker så här, sist jag tävlade så hade jag små chanser att bygga ben nästintill inget för jag fick för mig att göra en laser operation i september på båda benen ( fula åderbråck). Det var ganska riskabelt på grund av att man måste ju vila efter det ett par veckor. Men vad gjorde jag..jo jag sprang till gymmet efter 3 dagar och det blev ett resultat av att jag drog på mig en kraftig infektion på två stickhål på vänstra vaden…jag låg på sjukhus 4 dagar och det var allvarligt minst sagt!!
När jag kom hem från sjukan var det 7 veckor kvar till Luciapokalen..det var bara att bestämma sig att detta ska gå bra, och det gjorde det tycker jag ( Brons pall plats) :) Så kan det gå och jag hade väl en jäkla tur att det inte blev värre..
Men nu är det inga operationer i sikte utan här ska man lägga på sig massa..det är bara att sträva på och Make It happen :)!!!

kommentarer, 187 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.