Trött och sliten men förväntansfull!

23 mars, 2016
23 mars, 2016

Hej

Jag brukar inte gnälla ..men nu är jag ganska slut i kropp och knopp!
Jag jobbar 6 dagar i veckan, tränar 6 dagar i veckan och tar hand om familjen där två små barn ingår med skola och dagis. Roligt och givande men nu känns det.
Min vilodag från träningen och är även min så kallade äta dag är på lördagar, bara det att jag jobbar ju lördagar så jag har svårt att riktigt ”vila”.
Så är det bara , bara bita ihop och fortsätta mot målet..i både träningen och min verksamhet jag driver. De är lika tuffa mål och kräver sjukt mycket energi och vilja.
Räknade lite lätt idag hur många veckor det är kvar till tävling och det är ca 23 veckor kvar. Jag hade trott det var 25 veckor kvar men de har flyttat datumet och platsen där tävlingen sker. OCH än en gång är det långt ifrån Stockholm så min familj har ingen möjlighet att komma..trist! Men jag ställer väl upp i nån tävling i framtiden i Stockholm hoppas jag. Kanske Lucia pokalen igen då, nu när även min fysik körs på Älvsjö mässan:)
Nu en kopp kaffe och en protto drink sen öppnar jag leksaksbutiken :)
Kram

kommentarer, 152 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.