Team träff, träffa nya människor

9 mars, 2016
9 mars, 2016

God morgon

I söndags var det dags för den andra Team träffen med mitt nya Team MMSports ( såklart )
Som tur var det för mig denna gång i Stockholm på det populära gymmet som heter just ”Gymmet” ligger vid Årstaängsvägen.
Det var spännande att besöka det, och vilket gym sen..skitsnyggt och fräscht och massa kul folk var där som jag känner.
Träffen var som vanligt mycket lärorik och roligt att än en gång träffa nytt tävlings folk. Vid pratade om kost, träning, tankar, sätta mål och på slutet övade vi på posering. Jag var den enda wp tjejen (denna gång), då de flesta är Bikini och Bodyfitness brudar. Men då fick jag öva posering med grabbarna istället så det var ju extra roligt :)
Min posering är ju snarlik deras så det funkar.
Jättefin hjälp och mycket bra tips fick jag med mig, då det är så viktigt med de obliatoriska poseringarna även så klart det fria programmet också. Måste sätta igång väldigt snart med detta igen.
Nu är det dags att öppna butiken :)
Ha det bäst
// Josse

kommentarer, 174 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.