Konsten att äta

3 mars, 2016
3 mars, 2016

gymGod morgon!

Förra inlägget handlade om kosten, det gör även denna.
Jag har ingen problem med att äta , tvärtom jag älskar äta mycket mat.
Men..när det kommer till ca 300 g nötkött kl 21.30 på kvällen då blir det lite jobbigt. På dagarna äter jag kyckling ca 600 g i två omgångar..det är lite lättare och man är oftast hungrigare på dagen. Men mitt tidschema med träningen är sent på kvällen och då blir middagen även sen..
För mig kan det ta nästan 40 min att äta upp middagen, jag tuggar och tuggar hahaha.. det är ju kul det här! Om vågen skall ticka upp så måste man ju äta och inte vilken mat som helst heller. Minns innan jag var i denna veva alltså innan jag var med i ett Team och tävlade. Då kunde jag träna på gymmet och sen gick jag hem och åt ett berg med pasta och köttbullar eller nåt annat men just berget med pasta hade jag för mig var bra..? Hmm…nu äter jag aldrig pasta, kanske nån ätardag eller så men rent kolhydrat mässigt blir det endast ris och potatis.
Det är intressant med kost…skulle vilja lära mig mer.
Det är ju sjukt viktigt med kosten, det är inte många som riktigt förstår det inte jag heller från en början. Väga sin mat och räkna ut ett kalori intag ( antingen ett underskott eller om man i detta fall vill ha ökning )att väga och räkna är avgörande, hur skall man annars ha koll på hur mycket mat man äter. Tips! Köp en matvåg , bästa investeringen!
Sköter man inte kosten då uteblir resultatet om man nu vill ha ett bra resultat och det tror jag alla vill ha annars är det bortkastade timmar i gymmet.
Nu jobb! Ha en fin dag!

kommentarer, 205 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.