Tiden går..

20 december, 2016
20 december, 2016

IMG_7315Hej
Kört en händelse rik höst med 3 tävlingar på raken nästan. Först var det Sm Veteran (september) i Alingsås där jag kom på 4. plats av 12 tjejer. Sen var det dags för den prestige Tävlingen Tyngre Classic i Solna hallen Stockholm, gick inte som jag tänkt där ( kom på 7.e plats) av 15 totalt grymma tjejer blandannat eliten :) då blev jag liite tjurig och kände ganska snabbt att jag ej kunde avsluta säsongen för att gå in i off seasin på nästan 2 års byggande. Så jag bestämde mig snabbt att satsa på Lucia pokalen igen. Vågat tyckte många men jag visst inne i hjärtat att jag kunde ge sååå mycket mer än det jag åstadkom på Tyngre. Så jag tog hjälp av en väldigt duktig och erfaren coach Taylor och satsade mycket på mer posering och finslipade musklerna men även lade in mer mat i dieten så jag inte skulle bli så tanig och hård utan mer lite bullig…och jag lyckades att komma på Silver plats av 12 tjejer. Så nöjd och glad . Nu är det dags för en riktig lång off season med massa tyng träning ovh även mycket bra mat så jag kan kötta på mig inför mitt nästa mål som är SM 2018!!!
Jag älskar detta!! Peace! Over and out!IMG_7576IMG_7561IMG_7186

1 vecka innan SM

1 vecka innan SM

kommentarer, 221 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.