Tiden går..

25 maj, 2016
25 maj, 2016

thVTDGZYXCHej

Nu har det gått lång tid igen sedan jag skrev nåt här…Har ingen direkt ursäkt utan livet med träning, jobb och familjen tar mycket tid som det gör för alla.
Tiden har gått så snabbt att jag till och med glömde bort att tänka på att boka både hotel och tåg till SM i Alingsås..visst det är inte förrän i september men det är inte så långt dit ändå. Så när jag ringde First Hotel i Alingsås för ett par dagar sedan var det fullt!! What? Jag får ju smått panik då ser ett orosmoln att jag inte kan delta i tävlingen för jag har ingenstans att bo, jag har ju tänkt åka tåg så det går ju inte heller att bo utanför Alingsås och tävlingen börjar 9 på morgonen vilket betyder att jag måste gå upp mycket tidigt!!!
First Hotel skrev upp mig på vänte lista ( en före mig ) och de försökte lugna mig…
I hate it…jag mitt kontroll behov måste veta saker och ting NU..Så vem löste detta om inte min finaste vän Åsa tillika coach på min tävlingsdag!! Tack Åsa du är grymmast..nu bor vi i ett fint gulligt Bed & Breakfast ställe några minuter ifrån Estrad! :)
De sista tågbiljetterna fick jag tag på också, sååå nu är det bara en sista grej att fixa och det är ny bikini och Spraytan bokning!!
Och att inte förglömma…träna hårt och snart in i en tuff men spännande diet upplägg…poseringsträning och skicka iväg musiken!
Sen är det bara att köra…längtar! Med skräckblandade känslor..

kommentarer, 204 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.