Tyngre tävling

25 april, 2016
25 april, 2016

IMG_2828

IMG_2826

IMG_2839Hej
Oj nu var det länge sedan jag skrev nåt här..tiden rullar på och det går enligt plan som det skall med min träningsupplägg. Vikten har gått upp i lagom takt så nu återstår det ca 10 veckor kvar att lägga på sig sen blir det en stramare diet.

I helgen var det dags för att gå och se Tyngre i Solna hallen. Jag och min gamla teamis vän Åsa och hennes dotter gick på lördagen då det var mycket spännande för oss att se Womens Physique och Bodyfitness. Självklart var det roligt att se Bodybuildning herrar också :) imponerande måste jag medge.
Självklart var MMsport på plats med egen monter med goda protein källor. Åt lite Body science våfflor och drack XLNT BCAA caktus smak..väldigt gott.
Träffade även många kända ansikten inom fitness branschen och det är alltid givande och inspirerande !! Det är så roligt att gå på dessa tävlingar så jag blir som ett litet barn som går på tivoli..hahaah.
När jag kom hem var jag helt slut så träningen som var planerad ställdes in.
det blev ett besök på Delta gym dagen efter istället.
Kör hårt allihopa!!

kommentarer, 256 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.