På G till SM

18 augusti, 2016
18 augusti, 2016

Hej alla MMsport diggare..

Hoppsan det var länge sedan jag skrev nåt här..det har varit mycket focus på just SM..sedan jag klev av scenen ( som det kallas :)) ) har målet varit att träna inför SM och Tyngre! Jag är snart framme till målet..idag exakt 1 månad kvar. I det stora hela har allt fungerat bra tycker jag då jag verkligen kämpat hela vintern, hela våren med att äta mycket och bra mat för att förhoppningvis gått upp 1-2 kg i ren muskelmassa till tävling men vet ej om jag har lyckats med det. Det är det som återstår nu dessa veckor. Jag väger nu idag 61,9 kg, jag började på 68 kg och min förra tävlingsvikt var 57 kg. Hoppas nu att landa på 59 kg.
Men tror det blir mer 58 kg…så svårt att bygga muskler, det ska ni alla veta som inte är så erfarna med att bygga muskler…det tar tid!!! Ha tålamod och ät, ät, ät ( rätt mat, vägd, kontroll ) och träna tyngt!!! Var inte rädd att ta i..man får inte muskler på en natt.

Nu ska jag fortsätta att gå på diet och att träna ca 3 veckor till sen är det tömning och laddning 1 vecka. Det kan jag berätta om vad det är för nåt ni som ej vet i nästa inlägg :)
Over and out
Josse

IMG_2692

IMG_3346

kommentarer, 238 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.