Upp i vikt!!!

23 februari, 2016
23 februari, 2016

IMG_0439Hej
Jag kämpar just nu med att gå upp i vikt,för att bygga på mig mer massa.
Jag tävlar i Womens Physique där man ska ha Y formen, hårdheten och samtidigt vara fylld. Jag är en aning för tunn så nu ska det bli lite bulk här på G men fortfarande bra kost så det inte tar allt för lång tid att gå sin stramaste tävlingsdiet.
Har fått tips om en otroligt energi fylld bars med mycket protein i .
Superlätt att göra innehåller endast 2 stycken ingredienser.
Här kommer receptet:
1/2 kg Mandelsmör och ca 4 dl valfritt protein pulver
Jag föredrar Whey PureSwe från @mmsports.se kostillskott/protein/vassleprotein-whey/pureswe-body-whey.htlm
Blanda alltihopa till en tjock kraftig massa ( häll i mer whey ifall så önskas)
Sen plattar du ut massan och skär små bitar väger dessa så de är 25 g på varje ( 500 kcal)pudrar lite ren kakao över. Färdigt och njut endast en varje dag.
Perfekt snacks som är nyttigt men samtidigt väldigt kcal mäktigt.
Kör på Delta gym nu även där jag lärt känna fantastiska människor att gymma med, så tacksamt!
Nu fortsätta jobba!
Ha en grym dag!!

kommentarer, 117 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.