Ännu en fredag

12 februari, 2016
12 februari, 2016

Kalimera !

Ännu en fredag..times flyes..speciellt när man har så roligt hela tiden.
Denna vecka har varit grym, haft sjukt mycket energi och så fokuserad på gymmet. Jag köpte nya `sladdlösa`hörlurar från Jabra..väldigt bra och bekvämt. Varför är jag alltid så sen med det senaste..:( det är ju så mycket lättare att köra då än att ha mobilen instucken i brallan eller träningstoppen, hahah..stoor skillnad.

Ikväll kör vi ben som vanligt och det är skönt för det är oftast lite folk på gymmet fredagskvällar, perfekt.
Imorgon skall jag träffa en grym tjej som jag lärt känna lite genom Instagram , vi skall besöka Delta gym och det sjukt roligt då jag senast var där är 10 år sedan. Vi tänker fokus rygg imorgon med mycket latsdrag, rodd, chins ,m.m. längtar tills imorgon.
Dagsformen ser ut så här idag på jobbet, hmm…varning för magbild,,
Ha ny alla en underbar helg och kör hårt!!

kommentarer, 149 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.