Helg igen.. med Teamträff

4 februari, 2016
4 februari, 2016

Hej
Ja nu var det torsdag , en hel vecka har gått igen alldeles för snabbt.
Denna vecka har jag känt mig ”lite” sjuk ..typ en dag då jag hoppade träningen (tisdag).
Kändes skönt att vara lite spontan och hoppa träningen..för jag är en av dem där hemska :)) människorna som ändå både jobbar o tränar fast de är är sjuka..så länge jag ej har feber såklart.
Men vad skönt det kändes igår då när jag återhämtat mig med en dag..så det där med lyssna på kroppen och unna sig återhämtning det måste jag tänka om med, inte vara rädd för det.
Ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt, ska ta tåget ner till Gbg kl 06.10 för att träffa coach och på lördagen har vi vår första Team träff för i år med MMSports. Ska bli fantastiskt spännande och roligt att träffa Teamet och lära känna nya människor!
Detta är tredje gången jag far ner till Gbg på knappt 3 månader, först tävlingen Luciapokalen , sen var det träff med coach och nu träff med Teamet..Happy girl.. jag gillar ju Göteborg mycket så jag kan inte klaga just nu.

Ha en fin dag:)Nu blir det gott kaffe i min nya tuffa mugg!!
image

kommentarer, 109 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.