Fredag..är det sant?

29 januari, 2016
29 januari, 2016

IMG_8818Men shit …vart har veckan tagit vägen? Den har ju bara rusat fram.. har hunnit arbeta och träna tack o lov.
Nåt annat finns det inte tid för ..jo att umgås med barnen. Det där med barnen ja..och min träning..
Mina barn skäms över sin mamma lite..mest dottern tycker det är pinsamt. Sonen som är lite yngre (5 år) hejjar lite på mig så det känns tryckt. Men dottern tycker mamma är så fixerad av utseende och träning..ja det har ju blivit mycket snack om det där hemma, dottern är inte alls med i samma division . Kanske det blir bättre ifall jag vinner nåt tänker jag :) då måste ju hon bli lite stolt i alla fall.
Ja det var fredag ..redan..och jag har tagit en liten break här på kontoret i min butik för att skriva lite här.
Efter fredag kommer det lördag och för mig innebär det jobb igen MEN också nåt fantastiskt roligt och det är att jag har min `ätardag`Jippieeee….får se hur det går då. Börjar nog som vanligt med den otroligt beroende framkallande Protein gröten från @mmsport.se kan ju inte låta bli den men sen blir det nog fortsättning med lite av varje. Såsom hamburgare eller nån god pasta rätt och lite godis kanske..jag ska träffa en vän också på lördagskvällen . Lite tjejsnack om allt möjligt, och då inte om träning och sånt utan om annat. Lite balans i tillvaron behövs! Det är om balans har jag svårt med ibland ..jag jobbar på det.
Söndag är det träningsdags igen för lördagen har ja min lediga träningsdag också.
Önskar en trevlig helg :)
IMG_8818

kommentarer, 200 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.