Måndag..känns bra!

25 januari, 2016
25 januari, 2016

IMG_5863

Ännu en underbar vecka står och väntar och det är bara att köra på. Måndagar är mysiga, man har en hel härlig träningsvecka framför sig. Jag brukar köra ben/rumpa på måndagar men lägger om den till tisdag istället. Varför jag gör det är så enkelt att mitt Sats på Stadion har inte den underbara hackliften som finns på Odenplan! Så tisdagar är min stående dag att besöka Odenplan Sats..skönt också med lite variation på gymbesök. Resten av veckan ser ut som vanligt med både ganska tidiga pass runt kl 18 till väldigt sena pass runt 21..variation på det hela ..ibland kan till och hända att jag kör mitt på dagen men då är det oftast i Alvik. Min huvudsakliga träning just nu går ut på att komma ikapp min rygg och baksida axlar så det mycket fokus på detta. Ok..nu snart dags att börja jobba . Have a nice day :)

kommentarer, 174 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.