Att välja och prioritera..

21 januari, 2016
21 januari, 2016

Igår var jag på inköps mässa till min butik på Formex mässan. Det är väldigt roligt att hitta nya produkter och se allt kul som man kan ta in till sin butik. Jag har bara ett problem..och det är svårt. Jag tycker nämligen om allt och har väldigt svårt att välja ut..det är en ren chansning om kunderna kommer gilla samma sak som jag eller?
Så här är det jämt..välja , prioritera, vara koncentrerad och fokuserad på produkterna och stå och tänka på annat trams får man inte göra.
Måste vara skärp, jag menar det är ju väldigt viktigt att det blir rätt, såsom rätt pris , rätt antal och rätt tid det kommer till butiken ( leveranstid) .
Detta är ett evigt problem för mig och jag kan inte låta bli att tänka så här då..Varför kan jag inte vara lika fokuserad, koncentrerad och målmedveten ..se målet i sikte..precis som jag gör när jag tränar inför en tävling!!
Jag kan ju det..det vet jag ,men med butiken är det svårt :(
jag tänker då att kanske jag har tröttnat på att driva butik med leksaker ..23 år är lång tid som jag har varit i denna branch.
Kanske dags för mig att vända blad…arbeta med nåt som jag faktiskt älskar..Träning och näringslära.
Det är det jag går och funderar ofta på.
Att välja och prioritera…balans.. att göra rätt val..det är svårt.
Men tillslut bestämmer man sig och jag tror jag är på rätt väg.
Nu skall jag strax öppna butiken och fokusera på mina kunder.
Ha en fin dag allihopa :)image

kommentarer, 122 Visningar

Kommentarer

kommentarer

blondablixten

Posts Facebook Google+

Jag heter Josefine är 41 år gammal , bor i Stockholms innerstan. Född och uppvuxen i Saltsjöbaden. En skärgårdsidyll som byttes ut mot storstan när jag var 21 år. Jag äger en leksaksbutik sedan 1993. En annorlunda retro leksaksbutik. Träning på gym har varit min stora passion sedan 20 årsåldern. Har varit och en riktig träningsnörd.. Jag älskar allt som har med träning och kost och pratar mest hela dagarna om dettta så i framtiden vill jag även arbeta med nåt av detta..kost /träning/hälsa. Jag är en fartfylld människa med mycket energi och en vilja av stål. Ingeting är omöjligt ..bara man bestämmer sig.