Battle of Scandinavia 2016

6 april, 2016
6 april, 2016

Helgen som var har varit helt fantastisk, gett mig ny motivation och styrka till träningen och jag känner verkligen drivet bland vikterna nu. I helgen hölls nämligen Battle of Scandinavia och jag var på plats som åskådare samt lite smink och hårfixare. Det var många fantastiska atleter på plats och jag fick mycket inspiration till min egen posering och nya funderingar kring vilka områden i min fysik jag bör förbättra. Många tankar har snurrat runt i mitt huvud efter att ha sett de tävlande och jag känner mig oerhört laddad inför min egen satsning.

Resan började med att jag tog tåget mot Örebro för att sedan åka buss tillsammans med Dennis team, när vi väl var framme och hade checkat in så drog vi mot gymmet, det blev ett pass på Nordic Wellness i Alingsås. Gymmet var helt okej men jag diggade inte riktigt maskinerna där. Efter gymmet blev det en liten promenix tillbaka till hotellet och jag och Dennis åt våra dietlådor på hotellrummet. 😉

Morgonen därpå startade på bästa vis med hotellfrukost! Åt tills jag höll på att spricka typ haha, frukost är verkligen min stora svaghet och framförallt mackor! När vi sedan rullade ut från frukosten svängde vi förbi Arenan och kollade på CBB killarna en stund innan det var dags för mig att springa tillbaka till hotellet där jag skulle hjälpa Hannah med sminket! Det tog en stund då det var första gången jag la en tävlingssminkning men hon blev verkligen jättefin när vi var klara och hon sken som e stjärna på scenen! Formen satt som en smäck och hon var bara så himla vacker. Att få hjälpa till med smink och hår var också väldigt lärorikt och nu vet jag lite hur jag ska lägga upp det inför mina egna tävlingar.

Vad gäller min diet så har jag inte så himla länge kvar, om 1,5 vecka ungefär så kliver jag av dieten och ska istället lägga fokus på att bygga upp fysiken lite inför tävlingsdieten. Kroppen har svarat annorlunda denna diet än förra, riktigt varför vet jag inte då upplägget varit i princip detsamma. Formen har blivit bättre men vågen har inte visat några tydliga resultat, vikten har hoppat växelvis upp och växelvis ner hela dieten. Men huvudsaken är ju vad man ser för förändringar i spegeln. Jag har verkligen fått släppa fixeringen kring siffrorna helt denna diet, till en början va det jobbigt då jag såg vågen som min enda bekräftelse på att formen blev bättre, men eftersom att vågen inte funkat denna gång så har jag fått ändra inställning. Jag kör mitt race med matlådor, gym och cardio och på lördag checkar jag form och vikt. Det återstår att se hur slutformen blir om 1,5 v. Då ska jag också ha poseringsträning med Petra Kardell och jag ska även på en workshop men Helene Ahlson och Petra Kardell på lördagen, så då kan ni räkna med en uppdatering här på bloggen!

DSC_0407

Formen på hotellrummet, känns helt okej men hoppas på lite bättre form om 1,5 vecka då jag går av dieten. Det känns ändå okej om att ha den här formen under sommaren om så blir fallet!

Screenshot_20160331-161055

Köpte lite smink på makeupstore, Bl.a ett transparent puder och ett countoring kit som jag använde när jag sminkade Hannah inför tävlingen! Kan varmt rekomendera dessa proodukter, resultatet blev riktigt fint och conouringkitet hade helt rätt färger. Tog den mörkaste. 😉 Den lilla burken är en kräm man har för att fylla i ögonbrynen.

12970850_10153647078452983_2496040761161899792_oOch så avslutar jag med en bild på fantastiskt fina Hannah som jag hjälpte med smink och hår! Hon verkligen strålade på scenen, tack fina du för all inspiration och fina tips och tankar du gav mig under helgen. Nu ser jag ännu mer fram emot min egen debut. ❤️

kommentarer, 350 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Amelia

Posts Google+