Vem är jag?

18 januari, 2016
18 januari, 2016

En bra start på en ny blogg är ju alltid en lite längre presentation! Det kan ju vara lite spännande att få veta vem jag är, vart jag kommer ifrån, vad jag gör nu och vad jag har för framtidsplaner.

Mitt namn är Amelia Björnberg, jag är 20 år gammal och jag är född och uppvuxen i Örebro men nu mera bosatt i Linköping där jag läser mitt andra år på programmet för medicinsk biologi. Jag spenderar en hel del tid i bägge städerna och har därför två ”hemmaplan”, nämligen bästa ÖKK och Campushallen! Jag har tränat på gym sedan 2012 men min träning började ge ordentliga resultat efter att jag anlitade min grymma coach Mattias Nordh I februari 2015. Jag är också instruktör på föreningen korpen i Linköping där jag håller i EFIT pass (Effektiv Funktionell Intensiv Träning).  Innan gymmet fick en självklar plats i mitt liv höll jag på mycket med hästar, men när vi blev tvungna att sälja en av de hästar jag hjälpte till att rida in så tappade jag helt enkelt suget. Jag började då istället att spendera mycket mer tid på gymmet och utvecklade gradvis en kärlek till styrketräningen.

Just nu satsar jag mot min debut på Decembercupen och Luciapokalen där jag ska ställa upp i bikinifitness. Bakom mig i min satsning har jag min fantastiska coach Mattias, MMSports-teamet, min underbara familj och mina fantastiska vänner. Det här är en resa jag ser fram emot något oerhört och jag är villig att ge 210% för att jag ska göra så bra som möjligt ifrån mig.

Ett av mina mer långsiktiga mål med träningen är att ställa upp i junior SM i bikinifitness, men det finns en hel del andra tankar och funderingar jag har vad gäller mina framtida prestationer. Men SM i bikinifitness är definitivt ett mål att sträva emot.

Om du vill följa mig på min resa är du mer än välkommen att göra det både här och på min instagram som ni hittar här ! Jag kommer att uppdatera om allt från poseringsträningar till hur jag tränar och motiverar mig själv i vardagen. Ha det bäst! så hörs vi snart igen. 😉

vem är jag

kommentarer, 431 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Amelia

Posts Google+