Nytt upplägg.

11 februari, 2016
11 februari, 2016

I måndags fick jag både ett nytt kostupplägg och träningsschema utav min coach Mattias! Jag Var hunnit känna på övningarna och gillar verkligen mitt nya upplägg skarpt! vi har lagt extra fokus på utsida axlar och rumpan då det är i huvudsak det som jag behöver förbättra till tävlingen. Som det är nu kör jag axlar varannan dag och det känns riktigt bra, är det något jag måste få upp till tävlingen så är det verkligen axlarna! ska bli spännande o se hur kroppen svarar på det här upplägget efter några veckor, som det är just nu känns det som sagt jättebra.

Vad gäller kosten har vi strukturerat upp och jag går nu på diet för att tappa fett. Tanken är att bara köra en kortare diet nu på ca 8-10 veckor för att komma ner i en bra form och sedan hålla den så att vi sedan kan köra en lite kortare tävlingsdiet. Det kommer också va bra för att lättare kunna se min muskelutveckling, poseringsträning och sen trivs jag också bättre  i en lite mer slimmad form!

Dieten startade tillsammans med träningsupplägget i måndags så jag är inne på min 4:e dietdag. Jag ligger på ca  1800 kcal, ingen cardio förutom den jag kör när jag håller i mina pass vilket blir ca 1-2 cardiopass i veckan på sin höjd. Dieten känns inte alls jobbig som det är just nu, inte så konstigt kanske med tanke på att det bara gått fyra dagar haha! Men jag är inte orolig över att det ska bli jobbigt heller, jag körde en diet i höstas också där jag totalt tappade 10 kg. Så det är inget som jag inte gjort förut och förra dieten lärde jag mig massor om mig själv och min kropp vilket gör att det känns tryggare med dieten den här gången. samtidigt har jag ju min fantastiska coach som var med mig hela förra dieten också och vet precis vad som fungerar för mig och har stenkoll, så jag är inte alls orolig utan det känns riktigt bra.

Förra dieten tog jag mig ner till 59,5 kg och jag tyckte det var en riktigt bra form där, så målet som jag vill nå med den här dieten är att komma ner och ligga kvar runt 60 kg.

nytt upplägg bild1

såhär såg formen ut mellan jul och nyår, och det är tillbaka dit jag ska. 😉

kommentarer, 214 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Amelia

Posts Google+