Om mig

Mitt namn är Amelia Björnberg, jag är 20 år gammal och jag är född och uppvuxen i Örebrooch efter två år på vift i Linköping är jag nu bosatt i Kumla utanför Örebro tillsammans med min sambo. Jag studerar mitt sista år på programmet för medicinsk biologi på Linköpings universitet.

Jag har tränat på gym sedan 2012 men min träning började ge ordentliga resultat  först några år senare. Jag är också instruktör på föreningen korpen i Linköping där jag håller i EFIT pass (Effektiv Funktionell Intensiv Träning).  Innan gymmet fick en självklar plats i mitt liv höll jag på mycket med hästar, men när vi blev tvungna att sälja en av de hästar jag hjälpte till att rida in så tappade jag helt enkelt suget. Jag började då istället att spendera mycket mer tid på gymmet och utvecklade gradvis en kärlek till styrketräningen. Sakta men säkert kom tankarna om att ställa upp i en fitnesstävling och nu är jag på väg mot min debuttävling.

Just nu satsar jag mot min debut på Luciapokalen där jag ska ställa upp i bikinifitness. Bakom mig i min satsning har jag Richard Jacobsson som coach och Team Best In Shape, MMSports-teamet, min underbara familj och mina fantastiska vänner.