B-day

24 augusti, 2015
24 augusti, 2015

Då var man på plats i Fuengirola, Spanien, för att spendera tio dagar med min kära familj på min fars sida. Hittills har det blivit ett (läs ett halvt) träningspass i en park. Det är så galet varmt, så jag ville inte ta ut mig. Det blev ett par armhävningar, squats och lite annan kroppsviktsträning. Helt ärligt vet jag inte hur mycket jag kommer orka träna då det är långa dagar och mycket familj att hänga med. Men jag siktar på att få till någon slags träning minst var tredje dag i alla fall. Kosten är ju faktiskt ÄNNU svårare att få till. Det serveras mest bröd, pommes och annat friterat. Rätt dumt tycker jag, då frukterna och grönsakerna här är magiska! Men jag har gett mig fan på att försöka hålla bra kost i detta vita brödets land. sjukt! Vilken lycka!! 🙂 jag åt tre bitar, sen drack jag tinto de verano, åt tapas med BRÖD och tittade på fotboll. Det var jag värd! Grym dag.   

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+