Semester 

17 augusti, 2015
17 augusti, 2015

Det har varit en period nu där jag faktiskt struntat i träning ett par dagar. Det är helt nytt för mig faktiskt, men jag har känt mig oinspirerad. Och då bestämde jag mig för att pausa lite helt enkelt. Men idag kände jag att det faktiskt fick vara nog. Solen sken och det var underbart väder, så att åka till gymmet och stänga in mig gick fetbort. Jag tog min TRX och gick ut för att hitta ett bra träd med en bra gren att hänga upp den i. Sen körde jag igenom kroppen en gång. Skönt.  

 Sen åkte jag iväg och repade inför en akustisk spelning jag ska ha i början av september. Snart väntar tio dagars semester i Spanien. Undrar hur träning och kost kommer bli? Jag har stora förhoppningar om att de ska bli bra. Vi får se. Hoppas inte det vita brödet stoppar mig! 

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+