Träna

31 juli, 2015
31 juli, 2015

 Idag jävlar, tänkte jag. Efter att ha megafailat häromdagen med hjärtklappningar som nästan fick mig att ramla ihop i köket efter att ha sovit lite, tränat och druckit massa koffeindrickor. Så skulle jag göra allt rätt – sova ut och dricka kaffe och sen träna ordentligt. Förra sommaren hände samma sak, då jag tränade mycket, sov kasst och drack såna drickor.. Aldrig mer! Hur som helst så blev det ett riktigt gött pass idag. Tråkigt att träna själv, men jag lyckades pusha mig själv ganska hyfsat. Detta tränade jag idag:

50 jumping Jacks 

20 burpees

20 turkish getups 12kg

Sidoplanka m 20 dips /sida

20 goblet squat 16 kg 

20 renegade rows 16kg 

Alltihop gånger två. Hade jag haft nån med mig hade jag säkert orkat gånger tre oxå… :/ 

Nu väntar en heldag i studion där det skall skrivas och spelas in hits! 🙂 

Fred och kärlek! <3  

Kommentarer

kommentarer

Zandro Santiago

Posts Facebook Google+