081014 Frivändningar och frontböj

8 oktober, 2014
8 oktober, 2014

Har precis börjat läsa en ny kurs, vilken har ett milt tempo så här inledningsvis. Skönt säger jag, som kan vara på gymmet tidigare än normalt och sno åt mig de stänger och viktskivor jag vill ha!

Jag skrev i första inlägget att mitt fokus ligger dels på de olympiska lyften men också på att öka i styrka i bänk, böj och mark. Passet gick i just den andan och inleddes med lite olika frivändnings”komplex” (dvs en ihopsättning av olika delar/rörelser som alla spelar en viktig roll i det egentliga lyftet som i det här fallet var frivändningar). Jag avslutade sedan med en 5×5 serie i frontböj, där jag försökte öka vikterna från set till set.

frontsquat81014
Passet i sin helhet:

  • 6 set 3x frivändningar
  • 5 set bock vändningar i höjd precis ovanför knät
  • 5×5 frontböj

Avslutade i vanlig ordning med stretch!

Nu forsätter kvällen med te och plugg (aaaah)

Stay frosty!

Kommentarer

kommentarer

williamjonsson

Posts Google+