Om hårda pass och sena kvällar

12 november, 2014
12 november, 2014

Första veckan av RSR (snart) avklarad och jag har, konstigt nog, väldigt ont i benen! Jag kanske inte var alltför snäll mot de stackars pinnarna när jag drog till med ett hårt lördagspass sådär lagom till RSR-start. Nåja. Är huvudet dumt får kroppen lida sa någon. Jag håller med.

När det kommer till träningen annars så har jag avsiktligt undvikit att ta hänsyn till det ökade behovet av vila i och med RSR. Istället fortsätter jag nästan som vanligt med både ryck, vändningar och några enstaka byggarpass. Precis som det ska vara.

I måndags började jag RSRen och körde en del vändningar. Igår drog jag till med ett nytt personbästa i ryck, dock föga imponerande (80kg). Jag vill upp på 3-siffrigt, och det snarast!

20141110_165410

Stay frosty

Kommentarer

kommentarer

williamjonsson

Posts Google+