Hej! … och teknikträning i ryck, axlar och triceps

6 oktober, 2014
6 oktober, 2014

Första inlägget på bloggen!

Mitt namn är William Jonsson och jag är en 22-årig Stockholmskille. Min passion i livet är hälsa å välbefinnande, hur det än må uttrycka sig. Jag är själv väldigt intresserad av träning (i form av styrketräning) samt kost! Min passion får fritt spelrum både på ”arbetstid” och fritid. Jag studerar för närvarande ett masterprogram i biomedicin vid Karolinska Institutet, med ambitionen att en dag doktorera. Allra helst inom ett område som kombinerar träning och nutrition för att nå förbättrad hälsa! På fritiden tränar jag på Friskis och Svettis där jag försöker hålla min träning varierad och alltid med ett progressivt tänk.

Jag kommer skriva om min träning och allt relaterat! Och jag tänkte faktiskt börja direkt med att skriva om dagens pass:

6 set ryckkomplex (1 styrkeryck, 1 hängande ryck samt 1 OHS). Ca 1:30 vila

6 set 3xryck med en minuts vila

5 set militärpress

4 set frenchpress

4 set dips supersetat med triceps pushdown

Avslutade med en del stretch

rycksep2014

Jag försöker utveckla min teknik i de olympiska lyften och samtidigt bygga upp en ökad generell styrka i böj, mark och bänk! I den andan ska jag i framtiden (läs nu under hösten) ge mig på lite olika styrkeprogram. Men det ligger som sagt i framtiden….Tills nästa gång: Välkommen!

/William

Kommentarer

kommentarer

williamjonsson

Posts Google+