Vad har hänt?

13 januari, 2016
13 januari, 2016

För ett tag sen skrev jag ett inlägg till bloggen via mobilen, men det verkar inte ha kommit upp! Hur som helst minns jag inte ens vad det var jag skrev om, säkert lite tankar och funderingar som alltid. Nu sitter jag iallafall här och har resten av veckan ledig från skolan, då vi haft två tentor denna vecka och den andra gjorde jag idag. Nya kurserna startar på måndag om jag inte minns fel, kommunikation och den andra kursen minns jag inte ens nu haha! Tänk att halva tiden av mina studier redan passerat. Känns sjukt och som att tiden gått med en rasande fart. Och året som varit, för att inte tala om det. Sommaren bara swischade förbi, och så var julen här. Ungefär så.

Så vad har hänt? Jo. Vi sålde vår lägenhet och ville köpa ett hus/radhus/större lägenhet. Jag ville dock mest ha hus eller radhus. Vi ville även ha något som var gammalt och fult så att vi själva kunde renovera. Fredric ville bo i stan, men för mig kvittar det. Så våra valmöjligheter begränsades ganska rejält p.g.a. detta och sen såklart priset. Man vill ju dels inte betala för mycket för ett hus man måste renovera för flera hundra tusen och sen är budgeten begränsad. Vi hittade inget hus, och radhusen blev för dyra, så det blev en större lägenhet för våran del, en trea med två badrum (eller ett badrum och en toalett). Tidigare hade vi en liten tvåa. Det kändes märkligt att sälja vår fina lägenhet som vi var helt färdiga med, när vi precis fått ordning på den, och kasta sig ut i det okända och i stort sett bli ”hemlösa”. För vi hade ju inte köpt något boende då vi sålde våran. Men vi är alltid välkomna hem till mina föräldrar, så för tillfället bor vi här. Dock så fick vi tillträde till lägenheten nästan direkt efter att försäljningen av våran var färdig, men då den var i så dåligt skick så bestämde vi oss för att inte flytta dit på en gång. Just nu finns det t.ex. inget kök för allting är utrivet. Det nya kommer i slutet av denna månad, så efter det planerar vi att flytta in. Det ska bli härligt och skönt att flytta faktiskt och jag längtar massor tills jag får börja inreda :)

Sedan har vi köpt en till liten ögonsten som heter Juni. Också en chihuahua. Vi har länge velat haft en till hund (läs: jag har velat haft en till hund haha). Helst av allt ville vi ha en chokladfärgad tik, då vi redan har en crème och black and tan. Det fanns en chokladfärgad i kullen, dock en hane. Och med tanke på att Diesel är kastrerad och Pixie inte är det, så bestämde vi oss för att det skulle fungera bättre med en tik. Men sen tyckte vi om Junis personlighet också, och det är ju inte utseendet man ska gå efter. Hon är en underbar liten krabat och både Pixie och Diesel verkar vara nöjda. Diesel slipper numera busa med Pixie, och Pixie har en lekkamrat och en lillasyster, som hon aldrig haft tidigare.

Vi får se vad detta år har att bjuda på för skoj! Jag har inte bestämt någonting om något alls än, så jag kommer bara ta det som det kommer :) Hoppas ni alla hade en bra jul och nyår, så hörs vi snart igen.

kommentarer, 86 Visningar

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+