Kyckligwok med lowcarbnoodles
Färdiglagad strimlad kycklingfile
wokgrönsaker, lök
lowcarbnoodles köpta på MM Sports
curry, habanerosauce, fishsauce stekt i coconutoil från bocyscience
När allt är klart rör i lite kvarg för att få det lite krämigt.
Kan även använda kalorifria Greenvallyranch sås i olika smaker som finns på MM Sports om man vill piffa till det lite extra :)
Kesomuffin
250 g minikeso 1dl chokladcasein från bodyscience 2 msk kakao 4 äggvitor 1 tsk bakpulver Tillsätt sötningsmedel om du vill ha dem sötare, blanda i vatten till det blir en smet. Grädda i ugnen på 200 grader.
Kladdkaka
1 dl vaniljcasein från bodyscience
4 msk kakao
2 äggvitor
1 tsk bakpulver
Kör i micron full effekt ca 1 minut. Se till att ha en hög eller stor mugg. Toppa med frysta hallon och minikeso