Välkommen vilodag, totalt slut!

25 februari, 2015
25 februari, 2015

Som rubriken lyder så har veckans två pass verkligen satt sina spår i kroppen. Nu är jag tillbaka på V1 i schemat och kroppen har fått sig en rejäl chock. 

Började veckan med knäböj i vanlig ordning, Gym 22 fick ståndör vikter och stänger. Hade 8x8reps på 100kg som mål den här gången jämfört med mina 95kg jag körde 8×8 på sist. Det gick helt okej och att höja till 105kg nästa omgång borde inte vara några problem. 

Lek kamrat för dagen var Tim, tack för peppen i böjen, det behövdes! Alltid lika kul att mötas upp och gå loss bland vikterna! Fortsatte med hacksquats efter böjen. Inte fullt djupt utan 90 grader och smal stans på fötterna. Jobbade mig upp till 170kg och höll mig kring 12-15reps på alla set. Avslutade med att supersetta bensparkar med utfallsgång. Kändes som en bra ide då, inte lika smart i efterhand, haha! 

Igår var det bänk tisdag, mötte upp Alex på SATS Värmdö i vanlig ordning och pressandet kunde börja. 5×5 för mig och 5×3 för Alex. Stabila bänkar för Alex och han går framåt för varje pass i bänken! För egen del så gick det mer eller mindre enligt planen. Skyller på Alex eftersom det var han som började hävda att jag inte hade 5×110 i mig. Höjde inför mitt sista set och gjorde det så han skulle lugna sig lite 😉

Vi fortsatte med hantelflyes, sittande & liggande flyes i kabel som vi supersettade. Avslutade med att försöka bättra på våra biceps peakar! Eller jag behöver åtminstone bättra på det som i dagsläget är obefintligt, haha.

Som vanligt så var det ett riktigt bra pass igår. Lika mycket som brösten fick jobba i bänken skrattade vi, skit kul! Nyckeln till att man orkar fortsätta nöta på i gymmet är att man ska ha kul när man gör det! Kom ihåg det! 





Kommentarer

kommentarer

tommievalkeaniemi

Posts Google+