Dips, chins, naket & marklyft..

21 februari, 2015
21 februari, 2015

Då var det dags att summera den här träningsveckan som denna vecka tar slut idag. Men först backar vi bandet lite.

Torsdagen bjöd på vila eftersom jag körde go kart med jobbet, middag på Olearys efteråt, 3 rätters. Visade kollegorna vart skåpet skulle stå när jag åt 2st 250g rib eye med tillbehör 🙂 Så jag vann vid middagsbordet men själva go karten gick dåligt, dock skit kul att köra!

Igår, Fredag.
Axlar och triceps fick bli kvällens fredagsmys efter diverse ärenden under eftermiddagen.
Drog iväg ett personbästa i första settet i dips och sen höll jag mig till planen. Löjligt bra pump i axlarna och mina triceps är helt döda idag. 🙂

Idag var det dags för rygg med Alex, börjar bli till en bra vana att träna med honom! Alltid kul att träna med en starkare atlet! Marklyft blev starten och där blev det en 3;a på 165 som avslut på denna vecka, personbästa på den!
Följde upp med en ökning i chinsen till 20st, riktigt nöjd! Alex drog prydliga 4:r på 172 i marken, jävla beast! Sen gav tyvärr hans axel upp vid chinsen, glada amatörer som vi är, så själv diagnostiserade vi det till en överansträngning, haha!
Vi fortsatte ösa på riktigt ordentligt, samtidigt som vi skrattade en hel del. Man ska ha KUL när man tränar, glöm inte det!

Åkte till Bromma efter det och besökte Martin Olsson för att fylla på kylskåp och skafferi! Tusen kronor fattigare klev jag ut från butiken, dock ett antal kilo rikare på protein och kolhydrater! 🙂
Slängde även ihop veckans matlådor redan idag då jag hade tid över, lika bra att passa på då!

På måndag börjar vi om med V1 på schemat och det innebär 8×8 i böj, jag siktar på 100kg jämt!

Blandade bilder från de gångna dagarna!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

kommentarer

tommievalkeaniemi

Posts Google+