Blogguppehåll och tävling i antågande!

20 juli, 2015
20 juli, 2015

Blivit ett lite väl långt uppehåll härifrån nu under sommaren. Finns sina anledningar till det och mycket mer. Men det ligger i det förflutna så det ger jag blanka fan i nu.

Hunnit med en del saker sen sist. Har varit på semester 1v till Playitas och Fuerteventura, helt solo. Tränade, solade, åt och hade dessutom inte internet på hela veckan. Jävligt UNDERBART ska tilläggas!

Samma vecka som jag kom hem var det kort därpå dags att ta bilen upp till Sundsvall och Tammerpokalen. Där min teamie, tillika vän, skulle köra långa bodyfitness klassen! Jessica du var grym! Blev mycket häng backstage då jag hjälpte både Jessica och Tim med allt som kundes behövas! Efter den episka helgen så återvände vi hem till Sthlm på söndagen med en sjunde plats i ett tufft startfält. NÖJDA!

Nu har jag kommit tillbaka till Sthlm igen efter att ha spenderat fre-sön hos släkten i Finland, välbehövligt.

Fullt fokus för mig själv ligger just nu på träning och diet. Med mindre än 13v kvar till tyngreclassic så finns inte utrymme för massa annat skit. Det finns bara ett läge och det är KÖR.

Har lärt mig en förbannat massa under de senaste två månaderna, både på gott och ont. Vissa saker får man lära sig den hårda vägen men det är även då man kommer till insikt. Man inser vad/vilka som är viktiga, vad som är värt att investera sin tid i och vad man ska bortse ifrån. Gamla dörrar stängs men desto fler nya öppnas. Det finns oändligt många möjligheter och det handlar bara om hur du själv väljer att förvalta dessa.

 

Taggade påväg mot Sundsvall!

Taggade påväg mot Sundsvall!

Post workout #fuerteventura

Post workout #fuerteventura

Mobil på en pinne och selfie på det!

Mobil på en pinne och selfie på det!

4v sen. Idag något kilo lättare :)

4v sen. Idag något kilo lättare 🙂

Kommentarer

kommentarer

tommievalkeaniemi

Posts Google+