Har jag för höga krav?

30 juli, 2014
30 juli, 2014

Det blir inte så mycket skrivet i semestertider tyvärr. Men träningen har jag fått till skapligt i alla fall, med undantag för de senaste fyra dagarna. Mer om det i ett annat inlägg.

Jag har den senaste veckan haft möjligheten att besöka två anläggningar i andra städer än min egen, båda Nordic Wellness-anläggningar. Den ena i Älvängen och den andra i Tanumshede.
Båda anläggningarna höll mycket hög klass i både utrustning, ordning och reda och serviceminded personal. Jag är djupt imponerad, då detta inte är något jag är bortskämd med här hemma. Båda anläggningarna kan varmt rekommenderas!! Jag gillade speciellt gymmet i Tanumshede, då det har en mer ”hardcore-känsla” och helt grymma maskiner. Det gymmet skulle jag vilja ta med mig hem!!

Det kändes lite ”sådär” att komma tillbaka hem till gymmet här sen, där jag möttes av smådryg personal och svettiga papper, viktskivor och handtag utströdda över golvet, samt trasig utrustning…

Men samtidigt… några av världens grymmaste atleter genom tiderna har formats i unkna källargym eller på beachen, där de lyft det som funnits att lyfta, gjort det bästa av situationen – deluxe dessutom! Kräver jag för mycket? Är jag gnällig? Borde jag inte bara gå in och lira, lyfta det jag ska och fokusera på målet?
Kanske har jag för höga krav? Jag vet inte… Jag känner att jag vill trivas där jag tränar och få det som utlovats utan stön och knorrande, vilket skett på den anläggning jag tränar på nu. Det kommer att bli ett byte av gym det närmaste halvåret, men till vilket återstår att se. Jag är tacksam att min lilla stad ändå har ett flertal gym att välja på.

Detta blir lite extra påtagligt då jag egentligen fått världens nytändning i träningen. Jag känner mig stark igen och har fått så mycket inspiration av de fantastiska, grymma människor jag har lärt känna det senaste halvåret. Helena, Gabriella och Pia framförallt! Er passion smittar av sig och jag suger åt mig allt ni har att lära mig.

 

Kommentarer

kommentarer

sofiabackelin

Posts Google+