Bästa x 2

17 november, 2014
17 november, 2014

Har ni sett min fina nya header!?
Jag var i Stockholm hos bästa Jens Rydén för några veckor sedan och passade då på att låta honom föreviga formen.

Jag kan känna mig oerhört obekväm framför kameran och när jag står där så blir jag plötsligt varse precis alla mina skavanker. Jag vet inte hur jag ska stå, kroppen känns liksom fel ihopsatt, hela ansiktet känns som att det skrynklar ihop sig, när jag ler ser jag bajsnödig ut… Jag är antagligen världens sämsta modell, men med Jens gick det toppenbra.
Till nästa plåtning skall jag dock se till att inte ha ätit två rejäla portioner köttgryta innan, hahaha! Fasen vad svårt det vara att hålla in magen! (Ja Jens, du ska få ta fler bilder! OCH laga mer köttgryta!  :-D)

12 dagar kvar och jag är i all-in-mode just nu inför tävlingen. Det brinner i knutarna för att lyckas bli av med det sista fettet så fokus är kost och cardio. Jag vet redan nu att jag inte kommer gå upp på scen så hård som jag hade planerat, men jag ska göra mitt yttersta för att tappa så mycket jag kan under den tid som är kvar.
Jag hoppas att tömningsveckan gör en del då jag de senaste veckorna hållt kvar rätt mycket vätska i kroppen, antagligen för att jag stressar den så.
Jag provar redan nu att hjälpa kroppen på traven lite med vätskan och dricker två stoora koppar renande te från Pukka om dagen. Teet är milt vätskedrivande och innehåller bl. a. Brännässla, pepparmyntsblad, fänkålsfrö, maskrosrot, lakritsrot och aloe vera, som hjälper kroppen att rena sig. Det har börjat göra sin verkan och rekommenderas varmt för er som samlar vätska lätt.

pukka-te-cleanse

 

 

Men även fast kroppen är stressad, så är sinnet lugnt. Det hjälper inte att deppa över att vågen inte visar den siffra jag tänkte, eller att stressa över att inte hinna. Jag gör mitt bästa och lite till, litar på processen, tar det jag har på tävlingsdagen och går upp och visar mitt allra bästa, strålande jag.

Med mig på den här resan har jag världens bästa coach Maria. Jag är så tacksam över att hon ville ta mig på ytterligare en resa mot scenen. Hennes kunskap om kost är ovärderlig för en överkänslig och petig människa som jag, och hela vägen har jag ätit riktig och GOD mat, där fokus varit rätt slags näringsriktiga råvaror.
Maria är lika positiv och peppande som lugn och saklig, och kan knäppa mig på näsan och smälla mig på fingrarna när jag behöver det, på precis rätt sätt.

Kommentarer

kommentarer

sofiabackelin

Posts Google+