Fett bra mat! – Damage control

7 juli, 2014
7 juli, 2014

Efter att återigen ha kommit till insikt gällande sockret så var en omedelbar lösning på problemet nödvändig. Damage control! Den lösning jag vet sedan tidigare fungerar bäst är fett. Inte fettet på kroppen utan det jag stoppar i den. Jag och min kropp mår jättebra på en sån kost. Hela systemet är lugnt liksom. Jag är stark, och stabil både i vikt och humör. Det är när jag börjar jiddra med kolhydraterna som det blir tokigt.

En kost med mer fett i lugnar sötsuget. Jag vet vad jag ska äta, men behöver anpassa mängden efter målet. Så efter att ha räknat och klurat lite så tror jag mig ha hittat en bra kostplan som ger mättnad, näring och energi till en anpassad mängd kalorier, men inte sötsug. Den håller jag tills det blir dags för nästa tävlingsdiet.

Jag är väl medveten om att jag typ svär i kyrkan i denna fettskrämda kroppsbyggarvärld med ett sånt här inlägg. Men jag är av åsikten att fett INTE är av ondo, utan tvärt om. Och självklart finns det bra fet mat. Fett bra mat som bl.a. lax, sötmandel, turkisk yoghurt och ägg, ingår i planen.

 

kommentarer, 263 Visningar

Kommentarer

kommentarer

sofiabackelin

Posts Google+