Alla vägar bär till MM!

19 juni, 2014
19 juni, 2014

Hej på Er!

Så till sist landar jag här, på MM Sports nya bloggportal.
Jag har flyttat runt lite här och där i bland bloggplattformarna/portalerna de senaste åren.
Har inte riktigt känt mig nöjd och hemma någonstans sedan jag lämnade en viss .se-plattform.

Jag startade senast i våras en blogg på en träningsinriktad bloggportal, trivdes skapligt… men så kom livet emellan. Tanken var att jag skulle blogga om träning, deff, livet, jobbet… Men det hanns inte med. Jag var tvungen att prioritera det som var viktigt för att genomföra min satsning, och då fick bloggen stå tillbaka. Lite tråkigt är det kanske att jag inte dokumenterat mer av resan mot målet, men det kommer nya resor, nya tävlingssatsningar och nya utmaningar. Och livet!

Nu när livet lugnat sig något och blogglusten vaknat till liv igen – då plötsligt dyker nyheten om MM Sports nya bloggportal upp!

Tänk att Universum alltid levererar! 😉

Att blogga här, för MM Sports, kan inte bli mer rätt och naturligt just nu. Efter flera år som mycket nöjd kund hos MM Sports, blev jag även i våras medlem i Team MM Sports. Ett fantastiskt proffsigt, mysigt, upplyftande team där jag mottogs med öppna armar, av helt underbara människor som peppar och tar hand om sina medlemmar. Jag stortrivs!

Nu ska jag fylla på med lite mer info om mig på sidan…

 

/Sofia

 

Kommentarer

kommentarer

sofiabackelin

Posts Google+