Storlekshybris & bakslag.

17 maj, 2017
17 maj, 2017

Köpte för ett tag sedan ett bälte ifrån GASP, precis som alla andra utav deras produkter så är det mer regel än undantag att behöva gå ner en storlek för att grejerna ska passa ordentligt. Jag mätte dock midjan innan och allt såg ut som att det skulle funka alldeles utmärkt med en ”Large”.

TJI FICK JAG!

Kände med en gång att bältet var för stort och att jag dessutom ligger på diet just nu kommer ju inte att göra passformen bättre med tiden direkt.
Men jag körde på ändå naturligtvis (IDIOT), och idag fick jag betala priset. Em kombination utav ett bälte i fel storlek samt att dieten börjat göra sig påmind även när det gäller styrkan …. PANG …. ett snedsteg i knäböj så var ryggsmärta ett faktum.

Glad att jag slapp ett komplett ryggskott men lär få chilla ifrån marklyft och knäböj någon vecka.

Fick i alla fall klickat hem detta bältet ifrån min kära samarbetspartner, grym rabatt dessutom, det märks att ni tänker på oss 🙂

449:- ordinarie pris, väl investerade kronor.
Älskar även denna typen utav snabbfästen!

Kommentarer

kommentarer

Peter Schröder

Posts Google+

Peter Schröder Fyra-barnspappa, fästman & företagare. Följ min väg till debuten i CBB, våren 2018.