Ups and downs …

24 maj, 2017
24 maj, 2017

Det här med diet, och framförallt diet med ett ganska stort underskott (1000 kcal) tar verkligen musten ur mig. Fantastiska resultat på mycket kort tid och man börjar äntligen att se ut så som man föreställt sig att man ville se ut. Det är resultaten som är min enda motivator just nu.

Gymet är INTE kul för fem jävla öre, ingen energi, dåligt humör och en hel del fusk gentemot mitt schema. 1,5 vecka till sedan är det slutet på den 6-veckorsperiod som jag bestämde mig för att köra. Sedan är det äntligen dags att öka på intaget igen.

Kommer att lägga mig i energibalans och jobba för att ligga kvar på 90 kg framöver och förhoppningsvis på det sättet fortsätta droppa i fett i takt med muskeluppbyggnaden.

Just nu är det bara en sak som hägrar i horisonten dock, fuck gains, ”no pain no gain” och all den skiten. Jag vill bara ha energi nog att kliva upp ur sängen på morgonen utan att det känns som om att jag krökat tre dagar i rad

Det var dagens gnäll, och var inte oroliga …. det lär komma en hel del till.

Kommentarer

kommentarer

Peter Schröder

Posts Google+

Peter Schröder Fyra-barnspappa, fästman & företagare. Följ min väg till debuten i CBB, våren 2018.