Måndag morgon + ben = trött …

22 maj, 2017
22 maj, 2017

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så fick jag rejält ont i ryggen sist jag körde knäböj. Nya bältet kom på posten i dagarna och det sitter riktigt bra!

Dagens pass såg ut såhär;

Knäböj – 5X8 130kg (gick ner 20 kg pga ryggen)
Benpress – 5X8 300kg
Bencurls – 5×8 65kg (sista set dropset)
Vadpress – 3X15

Långsam gång på lutande gångband (gå på trampdynorna) – 10 minuter

Har ökat på mitt kaloriintag med 300 kcal/dag då jag ökat träningsvolymen ifrån 4 ggr/vecka till 6ggr/vecka. Känner fortfarande att styrkan blir lidande och det är svårt att veta vart man ligger och därmed en ökad skaderisk just nu. Funderar på att gå ner i vikt och köra högrep resten utav dieten.

Kommentarer

kommentarer

Peter Schröder

Posts Google+

Peter Schröder Fyra-barnspappa, fästman & företagare. Följ min väg till debuten i CBB, våren 2018.