Min fortsatta resa nu efter scenen

2 december, 2014
2 december, 2014

Jag skriver sällan särskilt personliga blogginlägg, mest för att jag inte vill tråka ut dig med att bara prata om mig själv, men idag så gör jag ett undantag en gång! :) I helgen så stod jag på scen för första gången på Luciapokalen. Känslan var helt galen! Jag vet verkligen att det fanns vissa grejer jag kunde ha gjort bättre, men det finns verkligen ingen idé med att älta runt i det utan nu är det nya tag som gäller! Nästa år skall jag komma tillbaka med ett ännu bättre paket! Jag ska även se till att försöka få in lite mer av en rutin i hur jag ska agera när jag väl är på scen.

Nu tänkte jag bulka ett bra tag för att bygga. Självklart skall jag rikta in mig på mina svagare delar för att bygga upp dessa, men jag kommer inte lägga särskilt mycket fokus på något speciellt utan se till att jag får en jämn och stadig utveckling på allt. Min tanke är att jag skall öka mina kolhydrater rejält, öka fettet liite grann bara och att minska rejält på proteinet. Jag tänkte alltså försöka göra en så kallad ”clean bulk” jag kan prata mer om clean bulk i ett senare inlägg, men lite snabbt så är tanken att man ska lägga på sig mestadels vätska och inte så mycket fett under bulken då.

Jag tittar framåt med spänning i blicken och jag vet att jag kan prestera bättre än jag gjorde i helgen, nu är det all-in!

Merry Bulkmass och som alltid, kör hårt! :)

//Johan @Pushthrough

kommentarer, 224 Visningar

Kommentarer

kommentarer

pushthrough

Posts Google+