XLNT Recovery Supreme

17 oktober, 2014
17 oktober, 2014

Hej!

För en kort tid sedan släppte MMSPORTS en ny produkt från deras linje XLNT, och denna var just Recovery. Efter att läst igenom innehåll så blev jag enormt sugen på att köpa hem. Har funnits ett par olika varianter tillgängliga sedan innan, men blev först nu ganska imponerad av valet på innehåll på just denna. XLNT Recovery Supreme

Har sedan release kört deras XLNT BCAA vilket är enormt god i smak, så förväntningarna på Recovery var skyhöga.
Till start vill jag också flika in att jag starkt gillar designen på just denna produktserie.
Har även precis kommit en fettförbrännarte med hallonketoner: XLNT Raspberry Ketones

Även om man läser på baksidan så är man van vid relativt små skopor, fast man läser hur stor doseringen är, och på recovery är det ca 47 gram, vilket var en rejäl skopa som gömde sig i botten…. nooo, utan den låg ÖVERST! WHAT?!! Oavsett så är de 47 grammen mindre än andra liknande.
Recovery är laddad med vassle isolat, bcaa OCH hydrosolat vilket utgör en generös blandning, och utöver detta mycket annat intressant.
Screen Shot 2014-10-13 at 12.03.39

EFFEKT
Vilken effekt den kan ge mig i det långa loppet är svårt att säga innan jag fått mer tid med den, och två burkar har jag väntandes. Men vad jag märkt hittills är att jag faktiskt återhämtar mig snabbare efter varje pass. Vanligtvis kunde jag ha svårt att komma på fötter igen efter ett ordentligt SL pass men känner nu att jag inom kort tid har energi och ork åter. Har provat att inta den vid morgon pass (7-8) och middagspass (13-14), och gör mig har det senare gett mest resultat.
I normala fall efter träning tar jag varken shake eller bar utan äter relativt omgående. Har självklart testat både den ena och andra, men får nog säga att Recovery är överlägset den som gett mig märkbar effekt.

SMAK
Gällande smak så är jag generellt inte så svår med hur produkterna smakar. XLNT är ju en linje med produkter som har smak som en viktig beståndsdel. Mitt personliga tycke är väl helt ok, päron med modifikation. Men gällande en produkt som denna och just innehållet gör mig mindre intresserad av hur den smakar. Vad jag sett som återkommande kommentar är om färgen på blandad portion, för den är liksom grålila haha. Finner det roande, men inte störande, vilket andra verkar tycka. Man ville då också att eftersom det är päron den smakar, så borde den vara grön. Men riktigt så är det väl inte? Skalet på ett päron är oftast grönt ja, men fruktköttet är väl ändå vit-ish? :)
Any how, köp denna och problem solved!
Screen Shot 2014-10-13 at 12.41.58

 

 

 

 

 

PRIS / SLUTSATS
För 16 serveringar vilket för mig blir 3-4 veckor och det innehåller den har är jag inte alls besvärad av priset. Jag tycker man ska prova en burk, det är alltid roligt att prova nya tillskott för att se vad dem gör för en och sin vardag. Onödigt tycker många så slipp, man kanske inte har behovet? Men gillar du nya produkter så får du om inget annat iaf en erfarenhet mer, och säkert en god sådan också. Som jag skriver ovan så har min återhämtning blivit bättre och tycker att bara det är ett stort plus för produkten. Jag tror även att på sikt produkten kommer att leverera enligt mina förväntningar och att den har fått en permanent plats i mitt skafferi. Har jag glömt att packa ner den en morgon, så får jag smått panik 😉
Och vore jag på diet så vore det även ytterligare självklart. Absolut tummen upp här!
IMG_9078

kommentarer, 397 Visningar

Kommentarer

kommentarer

peterdiar

Posts Google+