Week of change

19 september, 2014
19 september, 2014

Som mitt förra inlägg påstod så har jag under längre tid enbart fokuserat på Mark, böj och bänk, 3ggr i veckan. Meeeeeen, denna veckan. Vecka 38. Trettioåtta. Så ändrade jag helt, och tillbaka till specifika muskelgrupper per dag. Intressant vilken träningsvärk man genast får när man frångår vad man är van vid ; )
Provade även front böj vilket är nytt för mig, men då vanliga böjen blivit bättre och bättre under senare tid så var det inga som helst problem att finna tekniken i front böjen, vilket jag tyckte var svårare förr. Höll dock korsat grepp ist för handlederna böjda bakåt.

TIMG_8824-0.JPGill veckans sista två pass kickade jag även liv i hederliga Synephrine och Agmatine, jadå, Agmatine hade man ju glömt hur bra den var. Att inte armarna sprack under curlen :p

Även nytt för veckan är att jag ökat matintaget med en extra måltid, så hoppas vikten kan stegra något snabbare nu, orka hög ämnesomsättning.
Så kort och gott är det:IMG_8832-0.JPG
Frukost 8.00
Middag 12.30
Middag 15.00
Middag 18.00
Kvällsmat 20.00
Utöver detta får jag även i mig min pwo:

60 min innan: 1.5 dl Havregryn, 1 msk linfrö och mjölk.
30 min innan: 2 Agmatine, 1 Synefrin, BCAA, 3-ph-cm och beta-analin.

So, all in all så har det blivit träning 5 dagar där kroppen har fått bestämma vad som tränas varje dag,
och ja,IMG_8830.JPG en hel del discogym helt klart.

Nästa vecka kommer jag fortsätta med 5 dagar, och försöka nåla ut mer specifikt hur varje dag ska se ut, och vilka intag jag gör per dag.

 

Tills dess, ha en fantastisk helg! Tjo!

Kommentarer

kommentarer

peterdiar

Posts Google+