Teamträff 8/2 – 2015

8 februari, 2015
8 februari, 2015

I morse bar det av till Malmö med  Chris, Chris. Christoffer Hagdahl och Christoffer Tinebo. Tre tung grabbar in i en liten VW Polo inga problem lite sena ner vilket ledde till att måltiderna försköts lite och man har känt sig katabol mer eller mindre hela dagen och det är inte förrns nu i skrivande stund som man har hunnit börja komma ikapp med all mat för att nu upp till mina dagliga kcal mål.

Hjälpte Hagdahl som är ny i Team MMsports med sitt fria poseringsprogram som vi nu har lyckats få ihop tycker jag. Nu ska rutinerna bara övas in allt mer och finslipas då han är 11 veckor ut från sin debut i CBB på sweden grand prix i Malmö. Ska bli spännande att se han sakta men säkert bli krispig här på ÄSMK i Ängelholm.

Mitt pass på SATS bestod av lite komplettering av saker jag inte har fått gjort i veckan så som framsida axlar, baksida axlar lite extra vader samt mage. Supersetta mellan 2-3 övningar för att påskynda för att kunna ägna mer tid åt Hagdahls poseringsträning. Känns bra med högt tempo och en del stress på gymmet tycker jag. Tycker om superset och hålla pulsen samt värmen uppe. Man känner sig så mer levande haha. Nu ska jag njuta vidare av lite havregrynsgröt 😛

2015-02-08 20.22.07

kommentarer, 239 Visningar

Kommentarer

kommentarer

edling

Posts Google+